Otvoren 50. service point

Sa ponosom vas obaveštavamo da je otvoren 50-ti service point u Srbiji. Trudimo se da proširimo mrežu lokacija u Srbiji na kojima možete dobiti uslugu tretiranja vašeg automobilima Tunap proizvodima. Zajedno smo jači i svima želimo uspeh! Nadamo se da ćemo nastavaiti širenje istom brzinom kao do sada.

Hvala na poverenju!

Koncentrat za vetrobran do -60 °C

Nova generacija koncentrata za celu godinu za pranje vetrobranskog stakla sa DEKRA testiranom formulom za čišcenje. Snažniji, manji ciklus pranja, manja potrošnja. Neutralan na vodu velike tvrdoće. Kompatibilan sa polikarbonatnim vetrobranima. Pogodno za ventilirajuće mlaznice. Bez alergenih parfema i boja.

Zlatna plaketa za Tunap

Tunap je ove godine dobio Zlatnu plaketu kao nagradu za "Zaštitu eko sistema, unapređenje i razvoj životne sredine". Ovo je samo jedan od dokaza koliko su Tunap proizvodi kvalitetni a u isto vreme nisu štetni. 

Članak na tunap.com

Na matičnom sajtu Tunap-a objavljen je članak o Tunap Srbija, našem pojavljivanju na televiziji za vreme sajma kao i nagradi koju je Tunap dobio. Pročitajte ceo članak na linku https://www.tunap.com/en/#/

 

Srecna nova 2019.

Srećnu Novu godinu i Božićne praznike želi vam tim Tunap Srbija. Puno poslovnih uspeha želimo našim poslovnim partnerima. A našim klijentima želimo pre svega dobro zdravlje a zatim i da vas vaš automobil dobro služi uz Tunap proizvode. 

Nastavi sa čitanjem

Tunap je došao u Srbiju

Technolub doo u 2018. godini u svom asortimanu dodaje i Tunap proizvode. 

Naravno da se ova saradnja nije desila iznenada i na obostrano zadovoljstvo, nakon konstruktivnih pregovora, možemo da objavimo da je Tunap došao u Srbiju!

Početak izgradnje Tunap sajta

Sajt Tunap Srbija je trentno u fazi izgradnje.

Svaki dan možete videti nekad manje a nekad veće izmene na sajtu. Trudimo se da ubacimo što više korisnih informacija u što kraćem roku. Nadam se da ćete imati razumevanja a svakako za više informacija možete posetiti tunap.com sajt.

Gde da kupim?