Zlatna plaketa za Tunap

Tunap je ove godine dobio Zlatnu plaketu kao nagradu za "Zaštitu eko sistema, unapređenje i razvoj životne sredine". Ovo je samo jedan od dokaza koliko su Tunap proizvodi kvalitetni a u isto vreme nisu štetni. 

Članak na tunap.com

Na matičnom sajtu Tunap-a objavljen je članak o Tunap Srbija, našem pojavljivanju na televiziji za vreme sajma kao i nagradi koju je Tunap dobio. Pročitajte ceo članak na linku https://www.tunap.com/en/#/

 

Srecna nova 2019.

Srećnu Novu godinu i Božićne praznike želi vam tim Tunap Srbija. Puno poslovnih uspeha želimo našim poslovnim partnerima. A našim klijentima želimo pre svega dobro zdravlje a zatim i da vas vaš automobil dobro služi uz Tunap proizvode. 

Nastavi sa čitanjem

Tunap je došao u Srbiju

Technolub doo u 2018. godini u svom asortimanu dodaje i Tunap proizvode. 

Naravno da se ova saradnja nije desila iznenada i na obostrano zadovoljstvo, nakon konstruktivnih pregovora, možemo da objavimo da je Tunap došao u Srbiju!

Početak izgradnje Tunap sajta

Sajt Tunap Srbija je trentno u fazi izgradnje.

Svaki dan možete videti nekad manje a nekad veće izmene na sajtu. Trudimo se da ubacimo što više korisnih informacija u što kraćem roku. Nadam se da ćete imati razumevanja a svakako za više informacija možete posetiti tunap.com sajt.

Gde da kupim?